Προκήρυξη 2016-2017

TEI logo bw

Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα
ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ.

 

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΏΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

"ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΒΑ)" με τέσσερις κατευθύνσεις:

α) Ηλεκτρονικό Επιχειρείν. β) Μάρκετινγκ και Επικοινωνία, γ) Εφοδιαστική Αλυσίδα και Μεταφορές, δ) Εμπείρων Στελεχών και Λήψης Αποφάσεων

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, θα λειτουργήσει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) “Master of Business Administration (ΜΒΑ)” στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με τέσσερις κατευθύνσεις: α) Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, β) Μάρκετινγκ και Επικοινωνία, γ) Εφοδιαστική Αλυσίδα και Μεταφορές, δ) Εμπείρων Στελεχών και Λήψης Αποφάσεων. Το πρόγραμμα οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε) MBA, είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, και λειτουργεί βάσει του Ν. 3685/16.07.2008/ΦΕΚ 148 τ.Α’. Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί, μετά από επιλογή, απόφοιτοι όλων των τμημάτων των Ελληνικών ΑΕΙ και των ομοταγών Ιδρυμάτων του εξωτερικού. Επιπρόσθετα, στην κατεύθυνση Εμπείρων Στελεχών & Λήψης Αποφάσεων γίνονται δεκτοί υποψήφιοι που θα έχουν τουλάχιστον τριετή επαγγελματική εμπειρία, σε θέση ευθύνης φορέων του ιδιωτικού ή δημοσίου τομέα και διαθέτουν άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα υποβολής αίτησης και φακέλου στοιχείων από Δευτέρα 9 Μαΐου έως Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 (Παράταση δικαιώματος υποβολής αιτήσεων μέχρι και Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016) στην παρακάτω διεύθυνση :

ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

Π.Μ.Σ. " ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΒΑ)"

Π. Ράλλη και Θηβών 250,

12244, Αιγάλεω

Τηλ: 210-5381101, 210-5450200,2105450300,2105381207,2105381498

Οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους και ταχυδρομικά.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής:

  • Αίτηση (διαθέσιμη και από τον ιστότοπο του προγράμματος http://demba.teipir.gr)
  • Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα
  • Αντίγραφο πτυχίου / διπλώματος (αναγνώριση ισοτιμίας του τίτλου σπουδών από το ΔΟΑΤΑΠ για τους κατόχους τίτλου ιδρυμάτων της αλλοδαπής)
  • Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας (με ακριβή Μ.Ο.). Για τους κατόχους τίτλου ιδρυμάτων της αλλοδαπής απαιτείται πιστοποιητικό αντιστοιχίας του βαθμού πτυχίου από το ΔΟΑΤΑΠ
  • Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
  • Δύο συστατικές επιστολές (προαιρετικά)
  • Επίσημο αποδεικτικό γνώσης ξένης γλώσσας
  • Επιστημονικές δημοσιεύσεις και διακρίσεις (εάν υπάρχουν)
  • Αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας (εάν υπάρχουν)

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στη Γραμματεία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Α.Ε.Ι Πειραιά Τ.Τ στη παραπάνω διεύθυνση και τηλέφωνα (ώρες 9:00 – 14:00 καθημερινά). Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Προγράμματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολή Διοικητικών, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών
Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων
Π.Μ.Σ. "ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΜΒΑ"
Π. Ράλλη και Θηβών 250, 12244, Αιγάλεω
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+30 698 742 0490

Vertical Banner Transparent 1
     

  

Back to top